Biografija

Biografija Pipi Mila Dragica (mart 2017)

 Pipi Mila Dragica je mentalni trener, energetski ekspert, predavač, pisac, slikar i pesnik, a pre svega umetnička duša koja ume da stvara čuda.

Pre više godina je bila teško bolesna od karcinoma sa metastazama. Tada je i sama poverovala da je došao kraj njenog života, ali joj nekako nije bilo normalno da tek tako umre i ode sa ove planete.Bila je svesna da to nije bilo ono što je želela. Osećala se kao da nešto treba da zna, te da postoji nešto što bi mogla da otkrije.

Posle nekih događaja, u kojima su se dešavala čuda o kojima danas rado priča, ona je uspela da savlada sopstveni strah, sopstvenu nemoć i sopstveno neznanje.

Danas je poznata kao ostvareni pobednik nad rakom, tj karcinomom. Takođe je poznata kao ostvareni slikar, ostvareni pisac i pesnik i kao neko ko ima neverovatnu moć uticaja i na druge da pronađu svoju moć u sebi. Poseduje posebne metode kojima dovodi ljude do samospoznaja baš onoga što je i sama spoznala, a to je svetlosna i informativna moć. Ona tvrdi da je za svakog čoveka teoretski moguće da stvori sopstvenu pobedu, a ona je baš odličan ekspert u pomaganju drugima, što pokazuje svojim višegodišnjim iskustvima i dokazima o uspehu.